Share

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Το καλά εξοπλισμένο εργαστήριο της εταιρείας μας, το άριστο εργατικό δυναμικό μας επιτρέπει να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τυχόν σφιχτά χρονοδιαγράμματα.

Το τμήμα σχεδίασης χρειάζεται για μη τυποποιημένες εφαρμογές 24 ώρες για τη σχεδίαση – έγκριση των κυκλωμάτων και παράλληλα με το τμήμα παραγωγής η ολοκλήρωση της κατασκευής γίνεται το ταχύτερο δυνατό.

Ο εξοπλισμός που προμηθεύουμε κατασκευάζεται με πρακτικές τεχνικές που σχετίζονται με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για την κατασκευή πινάκων χαμηλής τάσης και πινάκων αυτοματισμού.

Οι τεχνικές σχεδιασμού και κατασκευής μας συνδυάζουν πάντα την εγγύηση της καλύτερης ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Η προληπτική συντήρηση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στη διάρκεια ζωής ενός ηλεκτρικού πίνακα ελέγχου και συγκεκριμένων σημείων της εγκατάστασης.

Τα στοιχεία ενός πίνακα ελέγχου όπως και π.χ. του αυτοκινήτου κάθε μέρα πραγματοποιούν πάρα πολλές ηλεκτρικές και μηχανικές κινήσεις με αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου να επέλθει κάποια χαλάρωση σε επαφές, μειώνοντας την αγωγιμότητα, προκαλώντας τη φθορά
και σε κάποιες περιπτώσεις τη βλάβη.

Υπάρχουν περιπτώσεις όταν ένα σύστημα δε λειτουργεί σωστά ή ικανοποιητικά λόγω των συνθηκών, κάποιος να παραποιήσει παραμέτρους ηλεκτρονικών ελεγκτών ή να ρυθμίσει λάθος παραμέτρους και τώρα να μην έχει καμία ιδέα πως να το επαναφέρει στην αρχική ρύθμιση.

Οι πίνακες ελέγχου υπόκεινται επίσης σε τροποποιήσεις, με τα καλώδια ορισμένες φορές να ξεχειλίζουν και στη συνέχεια να μην υπάρχουν τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά έγγραφα που να απεικονίζουν τις αλλαγές και το λόγο που πραγματοποιήθηκαν.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχει έτοιμη μια ομάδα καταρτισμένων τεχνικών που είναι σε θέση να τα διορθώσει και να λύσει οποιαδήποτε τέτοια κατάσταση με στόχο την επαναφορά και ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Τα ανταλλακτικά είναι ένας τομέας κλειδί για την εταιρεία μας. Όχι μόνο για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας για μια τυπική, προγραμματισμένη συντήρηση αλλά για να είμαστε έτοιμοι σε καταστάσεις απρόβλεπτες 24 ώρες το 24ωρο, από ένα απλό χρονικό, έναν ηλεκτρονικό ελεγκτή , μέχρι και έναν ρυθμιστή στροφών.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα ανταλλακτικών και εάν ακόμα δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κωδικός που μπορεί να χρειαστεί, παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη για να βοηθήσουμε να βρεθεί η κατάλληλη εναλλακτική λύση για την άμεση αντικατάστασή του.

Κατά καιρούς μας έχει ζητηθεί από πελάτες μας εμπόρους, κατασκευαστές και βιομηχανίες να καλωδιώσουμε και να συνδέσουμε τους ηλεκρικούς πίνακες που τους προμηθεύουμε.

Πολλές φορές στην ίδια τη βιομηχανική εγκατάσταση, στα ψυχροστάσια και τους ψυχόμενους χώρους και άλλες φορές επάνω στις ψυκτικές μονάδες.

Σε αυτόν τον τομέα το τμήμα εγκαταστάσεων με πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς έχει τυποποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα βήματα ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων εργασιών μέσα στα πρότυπα και τους κανονισμούς που απαιτούνται με το αποτέλεσμα πάντα να είναι το καλύτερο δυνατό σε πολύ σύντομους χρόνους.

Φυσικό επακόλουθο είναι με την πάροδο του χρόνου όταν τα συστήματα αλλάζουν, οι πόροι αυξάνονται μετά από ανάγκες, ένα σύστημα ελέγχου να είναι επιρρεπή σε τροποποιήσεις και αλλαγές.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η αντικατάσταση του εξοπλισμού είναι πάντα αναγκαία. Μπορεί να χρειαστεί μεγαλύτερος εκκινητής, να προστεθούν ρελέ ισχύος κινητήρων, να χρειάζεται επιπλέον παρακολούθηση θερμοκρασιών ή αλλαγή αυτοματισμού κατόπιν απαίτησης του πελάτη.

Για όλα αυτά εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών είναι έτοιμη να βοηθήσει σε κάθε αίτηση τροποποίησης με ταχεία ανταπόκριση. Η ολοκλήρωση οποιασδήποτε αλλαγής συνεπάγεται με την πλήρη δοκιμή του κυκλώματος, οπτικό έλεγχο και την παράδοση στον πελάτη όλων των πρόσφατων ενημερωμένων ηλεκτρικών διαγραμμάτων.